Vis op Zuid kiest voor ultrasoon bevochtiging

Vis op Zuid is een viswinkel die gaat voor topkwaliteit en dat ook op alle manieren wil uitstralen.

De verse vis komt direct van de visafslag en wordt mooi gepresenteerd in de vitrine.  Om versproducten goed te houden is het noodzakelijk om te koelen. Echter, koelen heeft ook tot gevolg dat de producten uit kunnen drogen en er minder smakelijk uit gaan zien.  Bij Vis op Zuid was al een installatie aanwezig om de vis regelmatig met wat water te besproeien, dit hielp echter niet voldoende om de vis de gehele dag een mooie uitstraling te geven.

De oplossing

Het installeren van een ultrasoon bevochtiger zorgt ervoor dat de koude, uitstromende lucht ook voldoende vocht bevat waardoor de producten (in dit geval vis) niet uitdrogen.

B&B Humidfication heeft de bestaande waterbesproeiing verwijderd en daarvoor in de plaats een kleine ultrasoon bevochtiger geplaatst die door middel van een zwarte mistverdeelpijp ultrasoon nevel over de producten blaast.

Hygiëne

Alle bevochtigingproducten van B&B Humidification worden gevoed met behandeld water. Dit zorgt voor minder onderhoud en meer zekerheid als het gaat om Hygiëne.