B&B Humidification BV is producent / leverancier van industriële bevochtigingsystemen. Wij richten ons daarbij met name op energiezuinige systemen. Wij produceren zelf verschillende typen ultrasone bevochtiging en zijn daarnaast (exclusief) dealer van diverse aanvullende producten, zoals omgekeerde osmose systemen en filters.

Wij zijn er trots op dat wij de vertegenwoordiging van FinestFog voor de Benelux hebben. Hierdoor leveren wij naast Ultrasone bevochtiging ook een prachtige range met Hoge druk bevochtiging, van degelijke, enkelvoudige systemen tot geavanceerde “touch screen” systemen met Multi-zone regeling en geïntegreerde Osmose.

B&B Humidification richt zich op de zakelijke markt en levert de systemen bij voorkeur via installateurs en onderhoudspartijen. Wij zijn sterk in het adviseren en leveren van een energiezuinig alternatief voor stoombevochtiging in luchtbehandelingskasten. De opzet van ons systeem garandeert eenvoudige installatie en lage operationele kosten. Doordat we zelf produceren zijn we in staat om in bijzondere gevallen tegen zeer geringe meerprijs maatwerk te leveren. Door ons “totaal”-pakket aan energiezuinige bevochtiging zijn wij in staat om van klein tot groot te leveren: van kleine klimaatcellen tot grote luchtbehandelingskasten, van een klein kantoortje tot een grote fabriekshal.

B&B Humidification heeft ruime kennis van luchtbehandeling, klimaatregeling, bevochtigingsystemen, waterzuivering en energieverbruik. Wij adviseren dan ook graag in een zo vroeg mogelijk stadium. Wij kunnen een investeringsadvies voorzien van een totaalkostenplaatje over de gehele levensduur van de diverse alternatieven, zodat een goede afweging gemaakt kan worden.